LEILIGHETSBYGG

 
 
solbakken.jpg

SOLBAKKEN 37

Solbakken 37 ligger rett vest for den gamle “Solbakken-blokka”. Bygningen ligger på ei vanskelig/bratt tomt som krever god tilpasning til terreng og landskap. Bygget er i seks etasjer + parkeringskjeller og har tilknytning til terrenget på fire ulike plan. Alle leilighetene har egen balkong og gode utsiktsforhold. Det er direkte innkjøring til parkeringskjeller fra sør. Trespilene gir skjerming for innsyn og sol og bryter opp fasaden med mer spill i materialvalg. Arkitektene BBW har prosjektert fra reguleringsfase til ferdigstillelse.

BTA:2875m2

 
mali furnesveg 1.jpg
 
SKRE.JPG
 
REG.JPG
 
3052604.jpg
 
Grandfjæra14 - 02.jpg

MALI FURNES VEG

Boligprosjekt bestående av tre større boliger, 140-220 kvm. Komposisjonen består av to enkle rektangulære volum med noen små subtraksjoner og addisjoner.

Husene ligger oppå et naturlig platå i landskapet og bygningene er organisert slik at de danner et intimt felles inngangstun, mens oppholdsareal og private uteplasser er plassert slik at de ligger eksponert mot den spektakulære utsikten fra tomta.

Prosjektet realiseres i 2019-2020.

 

SKRENTEN

Skrenten Borettslag består av 220 boliger og er det største borettslaget i Molde. BBW er arkitekt bak full fasaderehabilitering av borettslaget.

Etter 25 år bar bygningene preg av slitasje, bygningstekniske mangler, delvis lekkasje og unødig stort energibruk. Byggets opprinnelige uttrykk med de karakteristiske buene ble beholdt. Ytterveggene ble myket opp med et større innslag av trekledning kombinert med fasadeplater i gråtoner og fargeinnslag på balkongskilleveggene. Blomsterkassene fikk en enhetlig utforming for alle balkonger. Det ble utarbeidet ny utomhusplan for det bilfrie uteområdet.

Omtale Byggfakta: les her

Skrenten Borettslag på Kvam fikk Obos' rehabiliteringspris 2013. Første vinner i prisens historie som ikke kommer fra Oslo-området. Les mer

 

REGIMENTSPARKEN

Regimentsparken i Molde er 3 lavblokker med livsløpsstandard og høy kvalitet. Lavblokkene rommer 21 leiligheter beregnet for seniorer. Den arkitektoniske utformingen har tatt behørlig hensyn til den omkringliggende bebyggelsen.

Ved planlegging av Regimentsparken har det vært fokusert på å legge tilrette for en trygg og bekymringsløs seniortilværelse i moderne og romslige leiligheter og samtidig ivareta områdets grønne preg med rause grønnarealer rundt bygningskroppene. Arkitektene BBW har prosjektert fra reguleringsfase til ferdigstillelse.

BTA 5.200 kvm

Omtale i Byggeindustrien: les her

 

JORDBÆRVEGEN

Jordbærvegen ligger i Årølia Vest, ca. 7km øst for Molde sentrum. Leilighetsbygget er planlagt i 2 trinn med tilsammen 54 leiligheter. Byggetrinn 1 med 27 leiligheter stod ferdig 2016. Arkitektene BBW har prosjektert fra reguleringsfase til ferdigstillelse.

Omtale: Byggeindustrien

 

GRANDVEIEN

Grandveien er et leilighetsbygg med 5 enheter i sentrum av Molde by. Leilighetsbygget ligger i et området som er preget av eksisterende funkishus. Formspråket er inspirert av omkringliggende bebyggelse og har tatt med seg buemotivet i fasaden som gir maksimalt med lys og utsikt.