TRANSFORMASJON

 
 
Wold---06.jpg

VILLA PEDERVEIEN

Boligen er en totalrenovering av et eksisterende 60-70talls hus. Husets karakter er videreført, men store endringer er gjort i plan og fasade for å maksimere potensialet i husets beliggenhet og forsterke bokvalitetene. Store vinduer og skyvedører maksimerer lysinnslipp fra sør og vest. Dette gir flott utsikt og god kontakt mellom det store oppholdsrommet med åpen stue/kjøkkenløsning og stor solfylt terrasse mot sørvest. Den åpne stue- kjøkken-løsningen gir stor plass til oppholdsareal med mye lys og gode rammer for samvær. Delikate detaljer gir et rent uttrykk med stramme linjer.

 
Jon-Daniel-og-Anne-Beate-Nesje---01.jpg

transformasjon LÅVE NESJE

Ombyggingen av låve til bolig gir noen unike kvaliteter. Prosjektet har ivaretatt skallet til den gamle bygningen. Dette tillater en usedvanlig sjenerøs høyde som munner ut i et overlys som brer seg over flere halvplan i boligen. Eksisterende konstruksjon er bevart og gir en spesiell atmosfære til huset. Den gamle grunnmuren er synlig fra innsiden og malte gipsvegger gir tydelig skille mellom nytt og gammelt

 

Villa granlia

Enebolig Granlia er en totalrenovering av eksisterende bolig samt et tilbygg. Huset er fra 1966 og ble ribbet ned til reisverket før det ble bygd opp igjen.

Ombyggingen har et enkelt formspråk og det er lagt vekt på å slippe lyset inn. Dette er gjennomført med store glassflater mot sør. Uteområdet er også viktig for hovedetasjen, og det er en god kommunikasjon mellom ute- og innerom.